U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Subtotaal: € 0,00

Womanizer

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. Satisfyer Pro 2 - Next Generation

  Satisfyer Pro 2 - Next Generation

  Normale prijs: € 59,95

  Aanbieding € 39,95

  Ben jij op zoek naar een speeltje dat je laat genieten van ongekende hoogtepunten en die iedere vrouw moeiteloos laat klaarkomen? Dan heb je je favoriete toy gevonden!

  Eigenschappen:
  - Luxe stimulator
  - Met luchtdruktechniek
  - 11 luchtdrukpatronen
  - Eenvoudig te bedienen
  - Topkwaliteit siliconen kapje
  - 100% waterproof
  - Kleur: Goud

  Maak kennis met de Satisfyer Pro 2! Deze heerlijke clitoris vibrator doet alles wat er van een vibrator verwacht mag worden. Wil je een speeltje dat betaalbaar is? Er mooi uitziet en je ook nog eens kan laten genieten van meerdere hoogtepunten? Dan zit je met deze helemaal goed! 

  De Satisfyer Pro 2 is namelijk zo ontworpen dat hij je gegarandeerd klaar kan laten komen. Ook vrouwen die wat meer moeite hebben met het bereiken van een hoogtepunt zullen de Satisfyer ongetwijfeld niet snel weg kunnen leggen. Dit speeltje stimuleert de clitoris namelijk zonder enige vorm van contact maar door gebruik te maken van een innovatieve technologie. Door namelijk gebruik te maken van een onderdruk in combinatie met ritmische pulsaties. Hierdoor wordt de clitoris gemasseerd en creëer je een gevoel dat veel wegheeft van een combinatie van orale seks en stimulatie met de vingers. Best of both worlds dus! En dat nu allemaal in de vorm van een sekstoy. 

  Dit gouden hightech speeltje beschikt over maar liefst 11 verschillende standen, van heel teder tot super krachtig. Zo kies jij makkelijk jouw favoriet. Daarnaast is hij waterdicht, dus je kunt hem ook meenemen onder de douche of in bad en hij is 100% schoon! Er komt geen water of andere stoffen in het apparaat. De siliconen kop is vervangbaar en daardoor ook makkelijk te reinigen. 

  De Satisfyer Pro 2 voelt ontzettend zacht aan op de huid en dankzij zijn bredere rand heb je een optimale controle. Door de contactloze stimulatie wordt het risico op overmatige stimulatie geminimaliseerd. Wedden dat jij deze pro nooit meer weglegt?

  Meer info
 2. Satisfyer Pro 3 vibrations

  Satisfyer Pro 3 vibrations

  49.95

  De Satisfyer Pro 3 Vibrations is de nieuwste versie en meeste luxe die er momenteel is

  De Satisfyer heeft een slank lichaam met een mooie gouden ring en een krachtige vibratiemotor naast alle geweldige functies van eerdere versies. Drukgolfstimulatie is een uniek "aanrakingloos" systeem om de clitoris te stimuleren zonder het direct aan te raken, maar dat een uitstekende stimulatie genereert en zeer snelle orgasmen bevordert.

  Eigenschappen:
  - 11 Drukgolfprogramma's
  - 10 Trilprogramma's
  - IPX7 Waterbestendige onderdompeling
  - USB oplaadbaar Magnetische connector

  Waar gebruik je deze toy voor en hoe werkt het?


  De Satisfyer Pro 3 vibration is een luchtdruk vibrator
  . De toy stimuleert de clitoris door middel van pulserende luchtdrukgolven zonder direct contact te maken met de huid. De Satisfyer is voorzien van een zacht, siliconen mondje die de clitoris omhult en vervolgens zachtjes naar binnen zuigt. Het siliconen kapje voelt heerlijk zacht aan en zorgt voor een goede maar comfortabele grip. De Satisfyer Pro is daarnaast voorzien van 11 standen die je eenvoudig kunt bedienen met de drukknopjes op het handvat. Ook trilt deze dit kan je afzonderlijk van elkaar regelen

  Wat maakt de Satisfyer Pro 3 Vibration bijzonder?

  Het vernieuwde model van de Satisfyer is stiller en minder intens. Het eerste model was volgens veel sextoytesters te intens. Satisfyer besloot daarom met een zachter, lager luchtdrukniveau te beginnen in de eerste stand. Hierdoor wordt de stimulatie als minder heftig ervaren. Ook is het handvat van deze stimulator recht voor een goede grip. Doordat het mondje van de sextoy alleen de clitoris raakt, is de vagina toegankelijk voor penetratie. Hierdoor kan de toy ook door partners worden gebruikt.

  Hoe onderscheidt de Satisfyer zich van andere luchtdruk vibrators?

  De Satisfyer is voorzien van 11 verschillende standen. Hierdoor is de stimulator geschikt voor veel verschillende vrouwen. De standen gaan van subtiel zacht naar intens hard. Daarnaast is de Satisfyer Pro 3 vibration 100% waterproof en USB-oplaadbaar. Het grootste verschil met andere luchtdruktoys is de prijs. Door het materiaal gebruik en de minder luxe verpakking kan de Satisfyer voor een concurrende prijs worden aangeboden.

  Hoe reinig je de Satisfyer Pro?

  De  Satisfyer Pro 3 vibration is waterproof en daardoor erg eenvoudig schoon te maken. Het mondje is verwijderbaar waardoor je deze individueel kunt reinigen. Was het mondje grondig, breng wat toycleaner aan en spoel het kapje goed af. Dep het daarna droog en laat het goed drogen. Het handvat van de  Satisfyer Pro 3 vibration kun je reinigen met een doekje en toycleaner. Wanneer alles goed schoon is, kun je het mondje weer op de toy bevestigen. Bewaar de Satifyer altijd op een schone, droge plek in een eigen toybag

  Meer info
 3. Satisfyer Pro 2 vibrations

  Satisfyer Pro 2 vibrations

  49.95

  De Satisfyer Pro 2 Vibrations is de nieuwste versie van de enorm succesvolle Satisfyer Pro 2 Next Generation.

  Deze beschikt over een soepeler, ergonomischer ontwerp van de behuizing en een krachtige vibratiemotor naast alle geweldige functies van eerdere versies. Drukgolfstimulatie is een uniek "aanrakingloos" systeem om de clitoris te stimuleren zonder het direct aan te raken, maar dat een uitstekende stimulatie genereert en zeer snelle orgasmen bevordert.

  Eigenschappen:
  - 11 Drukgolfprogramma's
  - 10 Trilprogramma's
  - IPX7 Waterbestendige onderdompeling
  - USB oplaadbaar Magnetische connector

  Waar gebruik je deze toy voor en hoe werkt het?

  De Satisfyer Pro 2 vibration is een luchtdruk vibrator. De toy stimuleert de clitoris door middel van pulserende luchtdrukgolven zonder direct contact te maken met de huid. De Satisfyer is voorzien van een zacht, siliconen mondje die de clitoris omhult en vervolgens zachtjes naar binnen zuigt. Het siliconen kapje voelt heerlijk zacht aan en zorgt voor een goede maar comfortabele grip. De Satisfyer Pro is daarnaast voorzien van 11 standen die je eenvoudig kunt bedienen met de drukknopjes op het handvat. Ook trilt deze dit kan je afzonderlijk van elkaar regelen

  Wat maakt de Satisfyer Pro 2 Vibration bijzonder?

  Het vernieuwde model van de Satisfyer is stiller en minder intens. Het eerste model was volgens veel sextoytesters te intens. Satisfyer besloot daarom met een zachter, lager luchtdrukniveau te beginnen in de eerste stand. Hierdoor wordt de stimulatie als minder heftig ervaren. Ook is het handvat van deze stimulator recht voor een goede grip. Doordat het mondje van de sextoy alleen de clitoris raakt, is de vagina toegankelijk voor penetratie. Hierdoor kan de toy ook door partners worden gebruikt.

  Hoe onderscheidt de Satisfyer zich van andere luchtdruk vibrators?

  De Satisfyer is voorzien van 11 verschillende standen. Hierdoor is de stimulator geschikt voor veel verschillende vrouwen. De standen gaan van subtiel zacht naar intens hard. Daarnaast is de Satisfyer Pro 2 vibration 100% waterproof en USB-oplaadbaar. Het grootste verschil met andere luchtdruktoys is de prijs. Door het materiaal gebruik en de minder luxe verpakking kan de Satisfyer voor een concurrende prijs worden aangeboden.

  Hoe reinig je de Satisfyer Pro?

  De  Satisfyer Pro 2 vibration is waterproof en daardoor erg eenvoudig schoon te maken. Het mondje is verwijderbaar waardoor je deze individueel kunt reinigen. Was het mondje grondig, breng wat toycleaner aan en spoel het kapje goed af. Dep het daarna droog en laat het goed drogen. Het handvat van de  Satisfyer Pro 2 vibration kun je reinigen met een doekje en toycleaner. Wanneer alles goed schoon is, kun je het mondje weer op de toy bevestigen. Bewaar de Satifyer altijd op een schone, droge plek in een eigen toybag.

   

  Meer info
 4. Womanizer Liberty - Lilac

  Womanizer Liberty - Lilac

  89

  De Womanizer met de betrouwbare Pleasure Air-technologie. In een praktische reisvriendelijke grootte met een magnetische hoes voor veilige opslag. De Womanizer is een opleg pulsator voor contactstimulatie van de clitoris. Het zuigt en stimuleert via impulsen in 6 intensiteitsniveaus. Met de Womanizer Liberty bent u 100% gegarandeerd van een orgasme.

  Kenmerken:
  - Het zuigt en stimuleert via impulsen in 6 intensiteitsniveaus
  - De intensiteitsniveaus kunnen worden geregeld met de 2 knoppen
  -
  100% waterdicht (IPX7)
  - 
  De Womanizer schakelt zichzelf automatisch uit na ca. 30 minuten om oververhitting te voorkomen. Het kan dan 30 minuten opnieuw worden gebruikt nadat het is afgekoeld. 
  - Kleur: Lilla
  - Afmetingen: 104 x 55 x 48 mm
  - 
  Gewicht: 90 gram 
  - Materiaal: ABS, PU, siliconen, ftalaat-vrij volgens EU-verordening REACH. 
  - Hij kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel.


  Womanizer Liberty is een luchtdruk vibrator die zorgt voor een optimale stimulatie van de clitoris. Door middel van luchtdrukgolven creëert deze toy een intens zuigend gevoel. Hij is uitgerust met 6 intensiteitsstanden die eenvoudig te bedienen zijn met de knopjes in het midden. De vibrator voelt zacht aan en zorgt voor een goede grip.  De Womanizer Libertyis fluisterstil (<42dB) en is volledig waterproof voor veilig gebruik onder de douche en in bad. Ook is hij hierdoor zeer eenvoudig schoon te maken met water en toycleaner.

  Meer info
 5. Womanizer Liberty - Pink Rose

  Womanizer Liberty - Pink Rose

  99

  De Womanizer met de betrouwbare Pleasure Air-technologie. In een praktische reisvriendelijke grootte met een magnetische hoes voor veilige opslag. De Womanizer is een opleg pulsator voor contactstimulatie van de clitoris. Het zuigt en stimuleert via impulsen in 6 intensiteitsniveaus. Met de Womanizer Liberty bent u 100% gegarandeerd van een orgasme.

  Kenmerken:
  - Het zuigt en stimuleert via impulsen in 6 intensiteitsniveaus
  - De intensiteitsniveaus kunnen worden geregeld met de 2 knoppen
  -
  100% waterdicht (IPX7)
  -
  De Womanizer schakelt zichzelf automatisch uit na ca. 30 minuten om oververhitting te voorkomen. Het kan dan 30 minuten opnieuw worden gebruikt nadat het is afgekoeld.
  - Kleur: Pink Rose
  - Afmetingen: 104 x 55 x 48 mm
  -
  Gewicht: 90 gram
  - Materiaal: ABS, PU, siliconen, ftalaat-vrij volgens EU-verordening REACH.
  - Hij kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel.


  Womanizer Liberty is een luchtdruk vibrator die zorgt voor een optimale stimulatie van de clitoris. Door middel van luchtdrukgolven creëert deze toy een intens zuigend gevoel. Hij is uitgerust met 6 intensiteitsstanden die eenvoudig te bedienen zijn met de knopjes in het midden. De vibrator voelt zacht aan en zorgt voor een goede grip.  De Womanizer Libertyis fluisterstil (<42dB) en is volledig waterproof voor veilig gebruik onder de douche en in bad. Ook is hij hierdoor zeer eenvoudig schoon te maken met water en toycleaner.

  Meer info

Foto-tabel  Lijst 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
*/